SURİYE ÖZEL WEB SAYFASI
Filipinler'e Yardım Zamanı
09.07.2013

Beşir Derneği 1. Merkez Toplantısı Adıyaman’da Yapıldı

Beşir,Derneği,1.,Merkez,Toplantısı,Adıyaman’da,Yapıldı,Sana İhtiyacım Var, Suriye, Arakan, Filistin, Somali, Yetim, Yardım Kuruluşu, Bağış, Kamu Yararı Dernek, Gıda Bankacılığı, Kurban, bağış kurban, vacip kurban, kurban fiyatı, Vekaleten Kurban Kesimi, somali kurban, Ramazan,  yardımı,online bağış,bağış,ramazan iftar,iftar yardımı,aşevi,somali yardım,somali iftar

Beşir Derneği 1. Merkez Toplantısı Adıyaman’da Beşir Derneği 1. Merkez Sorumlusu Erol İkiz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Semerkand Vakfı 1. Merkez Sosyal Başkanı ve sosyal sorumluları da katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda gündem Ramazan Ayı faaliyetleriydi. Ramazan Ayında yapılacak olan çalışmalar konusunda bilgilendirilen temsilciler, yapacakları etkinlik ve yardım hizmetlerinde izleyecekleri yol haritasını belirlediler.

Toplantıya katılan vakıf temsilcileri de yapılacak faaliyetler ve etkinliklerde Beşir Derneği’ne destek olarak ortak etkinlikler düzenleyeceklerini belirttiler.

Haber Resim Galerisi

Anahtar Kelimeler

Tanıtım Faaliyetleri , Ramazan Ayı Projeleri , Paydaş Kurumlar , Aşevi (Sıcak Yemek Dağıtımı) , Genel Bildiriler , Konferans Panel Fuar Etkinlikleri ,

İçeriğe Yorum Yapın