İyilik Ödülü
Bombalar Altında Yardım
09.07.2013

Beşir Derneği 1. Merkez Toplantısı Adıyaman’da Yapıldı

Beşir,Derneği,1.,Merkez,Toplantısı,Adıyaman’da,Yapıldı,Soma Yardım, Soma Maden Şehitleri, Ramazan Yardımları , Kurban Bağışı , Gıda Bankacılığı , Bosna Hersek Yardım, Orta Afrika Cumhuriyeti Yardım , Afganistan Yardımları ,Suriye Yardımları , Eğitim Yardımları , Sağlık Yardımları , Gıda Yardımları , Giyim Yardımları , Temizlik ve Hijyen Yardımları , Somali Yardımları , Arakan Yardımları , Fitre , Zekat , Kumanya , Adak Kurbanı , Şükür Kurbanı , Vacip Kurban , Afrika Yardım , Balkanlar Yardım , Türki Cumhuriyetler Yardım , Orta Doğu Yardım, Kamu Yararı, Sana İhtiyacım var, Bir Ekmek Bir Battaniye , Yardım İçin Görmek Şart Mı ,

Beşir Derneği 1. Merkez Toplantısı Adıyaman’da Beşir Derneği 1. Merkez Sorumlusu Erol İkiz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Semerkand Vakfı 1. Merkez Sosyal Başkanı ve sosyal sorumluları da katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda gündem Ramazan Ayı faaliyetleriydi. Ramazan Ayında yapılacak olan çalışmalar konusunda bilgilendirilen temsilciler, yapacakları etkinlik ve yardım hizmetlerinde izleyecekleri yol haritasını belirlediler.

Toplantıya katılan vakıf temsilcileri de yapılacak faaliyetler ve etkinliklerde Beşir Derneği’ne destek olarak ortak etkinlikler düzenleyeceklerini belirttiler.

Haber Resim Galerisi

Anahtar Kelimeler

Tanıtım Faaliyetleri , Ramazan Ayı Projeleri , Paydaş Kurumlar , Aşevi (Sıcak Yemek Dağıtımı) , Genel Bildiriler , Konferans Panel Fuar Etkinlikleri ,

İçeriğe Yorum Yapın