Ramazan Özel
İyilik Ödülü
09.07.2013

Beşir Derneği 1. Merkez Toplantısı Adıyaman’da Yapıldı

Beşir,Derneği,1.,Merkez,Toplantısı,Adıyaman’da,Yapıldı,Ulusal ve Uluslararası İnsani Yardım Derneği , Kamu Yararına Çalışan ve Gıda Bankacılığı Yapan  Sosyal Yardımlaşma derneği , Yetimler Hizmet Derneği, Acil Afet Derneği, Eğitim Derneği, Suriye Yardım Derneği, Gazze Yardım derneği, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kültür Derneği, Su kuyusu Açan dernek, Kurban Bağışı Alan Dernek, Fitre ve Zekat Alan Veren Dernek,

Beşir Derneği 1. Merkez Toplantısı Adıyaman’da Beşir Derneği 1. Merkez Sorumlusu Erol İkiz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Semerkand Vakfı 1. Merkez Sosyal Başkanı ve sosyal sorumluları da katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda gündem Ramazan Ayı faaliyetleriydi. Ramazan Ayında yapılacak olan çalışmalar konusunda bilgilendirilen temsilciler, yapacakları etkinlik ve yardım hizmetlerinde izleyecekleri yol haritasını belirlediler.

Toplantıya katılan vakıf temsilcileri de yapılacak faaliyetler ve etkinliklerde Beşir Derneği’ne destek olarak ortak etkinlikler düzenleyeceklerini belirttiler.

Haber Resim Galerisi

Anahtar Kelimeler

Tanıtım Faaliyetleri , Ramazan Ayı Projeleri , Paydaş Kurumlar , Aşevi (Sıcak Yemek Dağıtımı) , Genel Bildiriler , Konferans Panel Fuar Etkinlikleri ,

İçeriğe Yorum Yapın